Gianluigi Buffon şi Cristiano Ronaldo au stabilit noi recorduri! Juventus - Torino 4-1

  • Gianluigi Buffon a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în Serie A - 648 de meciuri.
  • Ronaldo a dat al 25-lea gol al sezonului şi a egalat un record vechi de 59 de ani.
  • Juventus a câştigat Derby della Mole cu 4-1.
1230 afișări
Imaginea articolului Gianluigi Buffon şi Cristiano Ronaldo au stabilit noi recorduri! Juventus - Torino 4-1

Gianluigi Buffon şi Cristiano Ronaldo au stabilit noi recorduri! Juventus - Torino 4-1 FOTO Profimedia

Juventus a făcut un nou pas spre titlu în Italia, după victoria cu 4-1 din derby-ul cu Torino. La 42 de ani, Gianluigi Buffon a fost titular şi a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în Serie A. Portarul a ajuns la 648 de meciuri, cu unul mai mult decât Paolo Maldini. Topul e completat de Francesco Totti, cu 619 apariţii.  

Cristiano Ronaldo a dat un gol din lovitură liberă şi are 25 de reuşite în acest sezon. Este primul jucător de la Juventus care atinge această bornă din 1961 încoace. Ronaldo rămâne însă pe locul al doilea în topul golgeterilor din Italia. 
Atacantul lui Lazio, Ciro Imobile, a dat 29 de goluri în actuala ediţie de campionat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici