Gică Hagi a revenit la antrenamente cu mască de protecţie. Viitorul aşteaptă decizia despre reluarea sezonului. VIDEO

  • Viitorul a revenit la antrenamentele pe teren, după două luni de pauză
  • Gheorghe Hagi şi staff-ul tehnic au purtat măşti de protecţie
  • Jucătorii s-au pregătit în grupuri de câte patru, păstrând distanţa
  • Majoritatea echipelor din play-out vor îngheţarea sezonului
75 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi a revenit la antrenamente cu mască de protecţie. Viitorul aşteaptă decizia despre reluarea sezonului. VIDEO

Gică Hagi a revenit la antrenamente cu mască de protecţie. - DE PUBLICAT

Viitorul s-a conformat cerinţelor date de autorităţi şi echipa din Constanţa a revenit la antrenamentele pe teren, după ce toţi jucătorii au fost testaţi. Aceştia s-au pregătit în grupuri de câte patru şi au păstrat distanţa. 

La antrenamente s-a remarcat Radu Boboc. Fundaşul de 21 de ani al formaţiei Viitorul a arătat că nu a uitat cu mingea. A ţinut multe duble. Gabi Iancu l-a impresionat pe Gică Hagi, a marcat un super gol.

Hagi şi staff-ul tehnic au respectat şi ei măsurile, s-au prezentat pe terenul de antrenament cu măşti de protecţie. 

Echipa Viitorul a intrat în carantină timp de 14 zile şi este cazata la hotelul lui Hagi din Mamaia. 

Acum, echipele din play-out aşteaptă decizia Federaţiei şi Ligii Profesioniste de Fotbal. Majoritatea cluburilor din a doua grupă valorică a Ligii 1 au solicitat îngheţarea sezonului. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici