Gică Hagi, despre FCSB: Nu mă interesează situaţia lor! Mă interesează doar clubul meu

Viitorul nu a mai pierdut în ultimele 12 meciuri oficiale, calculând meciurile din Liga 1, cele din preliminariile Europa League şi Supercupa, în timp ce FCSB traversează o perioadă neagră.

133 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi, despre FCSB: Nu mă interesează situaţia lor! Mă interesează doar clubul meu

Gică Hagi, despre FCSB: Nu mă interesează situaţia lor! Mă interesează doar clubul meu

E ultima în Liga 1 şi eliminată din Europa. Totuşi, Hagi, naşul lui Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei, anunţă că seria nefastă a bucureştenilor va continua.

"Ei sunt într-un moment mai puţin bun, dar asta nu contează. Important e să ştim că întâlnim un lot foarte valoros, capabil să joace un fotbal foarte bun. Noi trebuie să facem un meci foarte mare, aşa cum am făcut şi ultima dată la Bucureşti. Trebuie să-i punem în criză de spaţiu şi timp, nu trebuie să le dăm timp de gândire, iar noi doar aşa avem şanse să scoatem un rezultat pozitiv. Vom face o greşeală mare dacă vom considera că FCSB este într-un moment mai puţin bun. Are jucători valoroşi care o să strângă energia şi pot face un meci mare", a spus managerul lui Viitorul.

"Nu mă interesează situaţia lor! Mă interesează doar clubul meu. Ei au un buget foarte mare, jucători valoroşi. În rest... totul e o situaţie de moment. În viaţă nu suntem tot timpul la maximum şi nu putem să câştigăm totdeauna. E problema lor, a noastră e să jucăm inteligent şi să scoate rezultatul pe care-l dorim", a mai spus Hagi.

Eric nu va juca pentru Viitorul din cauza unei accidentări: "De Nooijer a revenit la antrenament, vom vedea dacă va juca sau o să fie rezervă. Eric s-a accidentat la genunchi la meciul amical de miercuri. Nu ştiu încă cât va dura accidentarea lui".

Taguri:
viitorul,
fcsb,
gica hagi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici