Gică Hagi împlineşte astăzi vârsta de 59 de ani. „Regele” îşi înfruntă finul

Campioana României închide astăzi, de la ora 20.00, etapa a 24-a din Superligă, cu un duel pe Arena Naţională contra liderului FCSB, formaţie patronată de Gigi Becali.

489 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi împlineşte astăzi vârsta de 59 de ani. „Regele” îşi înfruntă finul

Gică Hagi împlineşte astăzi vârsta de 59 de ani. „Regele” îşi înfruntă finul

Farul aleargă după a 3-a victorie consecutivă în prima divizie a României, după succesele obţine în faţa celor două echipe ale Craiovei. Gruparea dobrogeană are 36 de puncte, fiind pe locul 5 în clasament.

În schimb, FCSB este lider, cu 50 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj şi de Rapid, ambele cu câte 42 de puncte. Trupa din Capitală are, la rândul său, două victorii la rând în Superligă, 4-0 cu UTA şi 3-0 cu oltenii lui Rotaru.

Născut pe 5 februarie 1965, la Săcele (Constanţa), Gheorghe Hagi, cel mai important fotbalist din istoria României, va fi sărbătorit pe Arena Naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici