Gică Hagi nu mai rezistă în izolare. Anunţul lui Balint

  • Gabi Balint a vorbit despre pandemia de coronavirus.
  • Balint a vorbit cu Hagi, iar tehnicianul Viitorului i-a mărturisit că nu mai rezistă în izolare.
  • Fostul fotbalist a criticat oamenii care nu respectă izolarea.
533 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi nu mai rezistă în izolare. Anunţul lui Balint

Gică Hagi nu mai rezistă în izolare. Anunţul lui Balint

Gabi Balint a vorbit despre pandemia de coronavirus. Fostul mare fotbalist a dezvăluit că a vorbit cu Gheorghe Hagi, iar acesta din urmă i-a mărturisit că nu mai rezistă în izolare.

Balint a făcut şi câteva remarci acide la adresa persoanelor care nu respectă restricţiile de circulaţie impuse de autorităţi.

Cunosc şi eu aici, la Bistriţa, oameni care au microbul, din păcate şi sunt oameni care mor. Sigur că poate mai aveau şi alte boli, poate unii erau în spital, în stare gravă cu altceva şi au contactat virusul şi au murit de coronavirus, a spus Balint la Digisport.

Dar trebuie să respectăm ce spun specialiştii. Din păcate, nu se prea respectă. Am văzut că s-au făcut întâlniri, chefuri şi nu s-a respectat. Trebuie să scăpăm şi numai de noi depinde.

Sigur că e problemă mare cu economia, cu fotbalul. Am vorbit şi cu Gică Hagi şi spunea că nu mai rezistă. La început chiar i-a prins bine, spunea că nu a mai avut de mult o pauză, dar e prea lungă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici