Gică Popescu îl apără pe Ianis Hagi. „Mi se pare o atitudine incorectă”

214 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu îl apără pe Ianis Hagi. „Mi se pare o atitudine incorectă”

După prestaţiile neconvingătoare din ultimele meciuri ale naţionalelor de fotbal ale României, Ianis Hagi a fost dur criticat de mai mulţi oameni din fotbalul românesc.

„Ianis Hagi n-a făcut absolut nimic. N-a fost nici măcar pe teren” - Vali Moraru, realizator Digi Sport

„Ianis a fost slab cu Danemarca, asta e opinia mea” - Florin Răducioiu, fost internaţional

”Nu-l mai criticaţi pe Hagi! În loc să facă altceva, el să facă forţă în picioare. N-are forţă în picioare! Loveşte bine mingea cu ambele picioare, pasează bine, dar e zero în lupta cu adversarul pentru că n-are forţă în picioare” - Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu nu a ezitat să îi ia apărarea lui Ianis după prestaţiile acestuia sub tricolor. Popescu a spus că e singurul jucător tras atât de tare la răspundere şi consideră că primeşte atâtea critici din cauza numelui pe care îl poartă.

„Nu ştiu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa naţională. Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atât s-a interpretat şi disecat acea declaraţie a lui cu mingea...

Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat şi criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis. Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis, că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?

Mi se pare o atitudine incorectă faţă de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleaşi lucruri de un an, doi. Când vorbeşte Gică Hagi, restul ar trebui să ia notiţe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic şi care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declaraţiilor se ascunde ceva. Nu vedeţi cât de sincer e şi cât iubeşte fotbalul? Şi-a investit toţi banii în fotbal", a declarat Popescu, potrivit Fanatik.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici