Gigel Bucur: Şahtior rămâne principala favorită

Atacantul Gigel Bucur a declarat, miercuri, că FC Timişoara a obţinut un rezultat pozitiv la Doneţk, însă Şahtior rămâne favorită în întâlnirea contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Gigel Bucur: Şahtior rămâne principala favorită

Gigel Bucur: Şahtior rămâne principala favorită (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am obţinut un rezultat pozitiv cu echipa câştigătoare a Cupei UEFA. Este un rezultat fantastic, dar principala favorită rămâne Şahtior. Este adevărat că i-am condus de două ori, însă în deplasare vor juca altfel, deoarece Mircea Lucescu pregăteşte foarte bine meciurile din deplasare. Sperăm ca Şahtior să nu dea gol în retur, ar fi fantastic. Nu ştiu dacă am surprins acum, am surprinde dacă am reuşi să ne calificăm mai departe", a declarat Gigel Bucur, marcatorul celor două goluri ale echipei timişorene.

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), meciul disputat, miercuri, în deplasare, în compania formaţiei Şahtior Doneţk, câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei UEFA, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici