Gigi Becali: Anul ăsta a fost foarte bun, la anul nu va fi aşa distracţie cum a fost cu "Valiza"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că 2008 a fost un an foarte bun pentru el, mai ales că a fost "caterincă" în cazul Valiza, iar de o astfel de "distracţie" nu va avea parte în 2009, informează Sport.ro.

18 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Anul ăsta a fost foarte bun, la anul nu va fi aşa distracţie cum a fost cu "Valiza"

Gigi Becali: Anul ăsta a fost foarte bun, la anul nu va fi aşa distracţie cum a fost cu "Valiza" (Imagine: Mediafax Foto)

"Anul ăsta a fost foarte bun, cel mai bun. A fost şi caterincă cu valiza... Aşa frumoasă distracţie cu valiza nu poate să fie la anul, nu se brodeşte aşa. Anul ăsta m-am distrat cu procurorii, mă mai distrez cu procurorii în continuare. La anul vreau zero puncte în Liga Campionilor. Nu mai vreau multe puncte în Ligă. Vreau direct calificarea în primăvara europeană", a spus Becali.

Gigi Becali se află la Poiana Braşov, unde va petrece Revelionul.

Becali a fost deferit justiţiei de procurorii anticorupţie în dosarul "Valiza", alături de alte cinci persoane, între care şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă. Gigi Becali este acuzat de două infracţiuni de dare de mită şi de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citeşte şi:

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici