Gigi Becali: Asta-i Steaua pe care am visat-o

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, joi seară, la Sport.ro, că este foarte mulţumit de jocul echipei sale la meciul cu Motherwell, scor 3-0, din Liga Europa, subliniind că aceasta este Steaua pe care a visat-o.

11 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Asta-i Steaua pe care am visat-o

Gigi Becali: Asta-i Steaua pe care am visat-o

"Am jucat extraordinar de bine, nu i-am lăsat. Hai, s-a zis că ungurii au fost echipă slabă, dar şi scoţienii? Au dat opt goluri cu albanezii, dar noi suntem o echipă bine legată, am avut faze, asta a făcut Bergodi. În pauză ţipam că asta e Steaua pe care am visat-o, era descătuşarea aia. Aveam emoţii, nu ştiam care va fi Steaua lui Bergodi, acum nu mai am emoţii de viitor.Tătăruşanu e portar adevărat, are plasament bun, nu mai am emoţii la fazele fixe, are reflexe, a meritat banii, nu-mi pare rău. E o nouă eră pentru Steaua, Arsenal de România. Sunt mulţumit de Bergodi, a făcut o echipă care joacă bine, nu mai ştie cu cine să joace. Vreau o Steaua din jucători români în majoritate, să ne mândrim cu o echipă românească, să începem să dăm fiori Europei", a afirmat Becali la Sport.ro.

Becali a mai spus că Steaua este deja ca şi calificată în turul următor.

"Nu văd ce echipă ne poate scoate din cele cu care putem cădea în turul următor, scoţienii sunt deja eliminaţi. Mai bine că am terminat pe 6, facem puncte în Europa, când începe campionatul suntem pregătiţi, avem meciuri la activ. Dacă e, Tănase poate să vină, dar acum dorm liniştit după ce am văzut, mă gândeam să-l luăm ca să nu avem probleme. Dacă e să fie, îl luăm, e jucător bun, dacă nu, tot stau liniştit", a adăugat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia scoţiană Motherwell FC, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici