Gigi Becali: Bicfalvi are de ales între Dinamo şi Vaslui

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi că mijlocaşul Eric Bicfalvi, aflat în ultimele şase luni de contract cu gruparea pe care o patronează, are oferte de la Dinamo şi FC Vaslui, iar în cazul în care se va înţelege cu "roş-albii", jucătorul va evolua la aceştia încă din retur.

106 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Bicfalvi are de ales între Dinamo şi Vaslui

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Bicfalvi a avut două opţiuni: Dinamo sau FC Vaslui. M-au întrebat şi Porumboiu şi finul (n.r. - Cristian Borcea). El îşi alege echipa, e problema lui. I-am promis finului că dacă se înţelege cu Bicfalvi, îi dau drumul de acum şi nu din vară", a spus Becali, într-o intervenţie telefonică la Gsp TV.

Gigi Becali a afirmat că a fost informat de nişte apropiaţi că oficialul dinamovist este supărat pe el pentru că l-a "furat" pe mijlocaşul Paul Pârvulesucu. "Am înţeles că nu vrea să mai aibă niciun respect pentru mine. Eu am o vină faţă de el, dar faţă de Dinamo am răspuns cu aceeaşi monedă pentru ofertele pe care le făceau pentru Chipciu. Mi-au spus unele persoane că a spus unele lucruri urâte, că i-a înjurat pe toţi cei de la Steaua. Din punctul meu de vedere, relaţia noastră nu poate fi afectată de un transfer. Orice ar face şi orice ar spune nu o să mă supăr pe el", a adăugat Becali.

Mijlocaşul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua. Pârvulescu, 23 de ani, care poate evolua şi pe postul de fundaş stânga, s-a aflat şi în atenţia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând, tot miercuri, că jucătorul de la Gaz Metan Mediaş se află pe lista sa de achiziţii din această pauză competiţională.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Pârvulescu şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, care a încercat să blocheze transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la formaţia antrenată de Ilie Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici