Gigi Becali: Derbiul cu Rapid îl vom juca pe Arena Naţională

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, într-o emisiune televizată, că a semnat un contract cu Primăria Capitalei pentru ca Steaua să dispute pe Arena Naţională meciuri din Liga I şi din Liga Europa, prima partidă pe care elevii lui Roni Levi o vor juca pe noul stadion fiind cea cu Rapid.

127 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Derbiul cu Rapid îl vom juca pe Arena Naţională

Gigi Becali: Derbiul cu Rapid îl vom juca pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am semnat contractul cu Naţional Arena. Primul meci îl vom juca cu Rapid, cu Galaţi cred că jucăm la Buzău. Putem să-l jucăm şi pe Naţional Arena. În contracte se specifică că FRF are prioritate, după care FIFA şi UFEA, adică Liga Campionilor şi Liga Europa", a spus, miercuri, Gigi Becali la GspTV, informează prosport.ro.

Meciul Steaua - Rapid este programat la 22 octombrie, în etapa a XI-a a Ligii I.

Primul meci al unei echipe de club pe Arena Naţională va fi Oţelul - Benfica Lisabona, în 27 septembrie, în Grupa C a Ligii Campionilor. Două zile mai târziu, pe noul stadion va evolua Rapid Bucureşti, cu PSV Eindhoven, în Grupa C a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici