Gigi Becali: Doar Hagi sau Popescu îl pot învinge pe Mircea Sandu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că în afară de Gheorghe Hagi sau Gheorghe Popescu, nimeni altcineva nu-l poate învinge pe Mircea Sandu în lupta pentru preşedinţia FRF.

13 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Doar Hagi sau Popescu îl pot învinge pe Mircea Sandu

Gigi Becali: Doar Hagi sau Popescu îl pot învinge pe Mircea Sandu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Pe Mircea Sandu nu-l poate bate decât Hagi sau Gică Popescu, nimeni altcineva. Cum să candidez eu, eu sunt europarlamentar, ce să fac acolo, să tai frunză la câini? Eu vreau să urc scările societăţii, nu să cobor. Ce mare funcţie e preşedinte la FRF? A, Gică Popescu iubeşte fotbalul, nu că venea acolo pentru bani", a spus Becali.

Mircea Sandu a obţinut, luni, al şaselea mandat de preşedinte al FRF, în urma votului din cadrul Adunării Generale a FRF, învingându-l pe Constantin Iacov, singurul său contracandidat. Sandu a strâns 192 de voturi din totalul celor 259 exprimate, în timp ce Iacov a fost votat de 67 de membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici