Gigi Becali: E imposibil să ajungă Dinamo în play-off

Drumul greu la care s-a înhămat Mircea Rednic (56 de ani) la Dinamo rămâne o preocupare pentru Gigi Becali (60 de ani). Chiar dacă la nivel declarativ nu pare prea interesat de soarta marilor rivali în acest sezon, gândul omului de afaceri stă la încercarea "câinilor" de a nu rata play-off-ul.

175 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: E imposibil să ajungă Dinamo în play-off

Gigi Becali: E imposibil să ajungă Dinamo în play-off

Becali a creionat, deja, un mic plan prin care vrea să le pună beţe în roate. Apropiată de FCSB, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a avut o influenţă în strategia de transferuri a lui Dinamo până la venirea lui Mircea Rednic, iar Becali speră că se va putea folosi de relaţia bună pe care o are cu impresarul de jucători pentru a-i ”ajuta" pe bucureşteni să ia o nouă ţeapă, pe modelul lui Mezague, fundaş central pe care consoarta fostului antrenor de la FCSB l-a adus în "Groapă" şi pe care Rednic se chinuie, acum, să-l convingă să plece: "E imposibil să ajungă Dinamo în play-off. Cum o să ducă Rednic acolo? Dacă îi mai aduce Ana (n. red - soţia lui Reghecampf)...O să vorbesc cu Ana, că e prietena mea, să-i mai aducă un fundaş central ca Mezague", a declarat Gigi Becali, luni dimineaţă, în direct la Pro X.

După debutul nefast al lui Rednic, 1-1 în Ştefan cel Mare cu Dunărea Călăraşi, Gigi Becali era atât de încrezător că rivalii nu-i vor sta în faţă în play-off încât a anunţat că e gata de un pariu nebun: "E imposbil de făcut. Eu, dacă el reuşeşte asta, care eu nu am mai băut de 25 de ani, eu mă îmbăt. În Piaţa Universităţii. Da, de bucurie. Eu nu zic că Rednic nu e bun antrenor, e valoros antrenor, ştiu şi eu. Dar cum să poţi să faci? Ca să spui tâmpenia pe care a spus-o: 'Domne, o să fim acolo, în play-off'. Cum să spui aşa ceva? La primul pas, egal, la revedere. A făcut egalul şi la revedere", spunea omul de afaceri marţea trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici