Gigi Becali, finanţator FCSB: Noul antrenor al echipei este Bogdan Vintilă

Gigi Becali a anunţat, joi seară, că Bogdan Vintilă (47 de ani) este noul antrenor al echipei FCSB. Finanţatorul spune că a contat foarte mult faptul că tehnicianul a lucrat alături de Gheorghe Hagi.

910 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, finanţator FCSB: Noul antrenor al echipei este Bogdan Vintilă

Gigi Becali, finanţator FCSB: Noul antrenor este Bogdan Vintilă

Mâine (n. red. - vineri), la 10:15, o să vedeţi noul antrenor. Nu mai e secret. Bogdan Vintilă este. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că a fost elevul lui Hagi. Vreau să joace filosofia lui Hagi. Aşa i-am zis! Antrenament, antrenament, antrenament. Nu mai ştiu nimic altceva decât antrenament. Aşa mi-a zis Hagi, că aşa face el. Numai antrenament. Că eu am întrebat dacă face injecţie cu fotbal. Nu, face antrenament! Pe majoritatea jucătorilor noştri, Vintilă îi cunoaşte de la Viitorul. Am şi vorbit cu Tănase înainte, l-am întrebat, a zis că are filosofia lui Hagi. Muncă, muncă, antrenament.", a spus Becali la PRO X, joi seară, după FCSB-Guimaraes 0-0, în play-off-ul Europa League.

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone în funcţia de antrenor, însă acesta a demisionat după eşecul cu Alaşkert, din Europa League, scor 2-3. În locul său, interimatul a fost asigurat de Vergil Andronache.

În cariera sa, Bogdan Vintilă a fost antrenor secund la Concordia Chiajna, Galatasaray, FC Viitorul, şi antrenor principal la FC Viitorul, România U17, FC Voluntari şi Metaloglobus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici