Gigi Becali, lovit în figură cu o pungă de seminţe la plecarea de la stadionul din Craiova

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost lovit în figură cu o pungă de semniţe aruncată din mulţime la plecarea de la stadionul Extensiv, după meciul cu Universitatea Craiova, câştigat de "roş-albaştrii" cu scorul de 2-1, în etapa a XXXII-a a Ligii I.

52 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, lovit în figură cu o pungă de seminţe la plecarea de la stadionul din Craiova

Gigi Becali, lovit în figură cu o pungă de seminţe la plecarea de la stadionul din Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Becali a ieşit din stadion cântând "Campionii, campionii". Întrebat ce părere are despre faptul că primul gol al Stelei a fost marcat din ofsaid de Jose Moreno, Becali a răspuns": "Numai din ofsaid vreau să câştig".

După aceea, gărzile de corp care îl însoţeau pe finanţatorul stelist au început să împingă lumea pentru ca Becali să poată părăsi stadionul. Odată ajuns la maşină, Becali s-a urcat pe pragul acesteia şi, sprijinindu-se de portieră, a ridicat un braţ pentru a saluta mulţimea. Gestul lui Gigi Becali i-a iritat pe olteni, care au început să-i adreseze injurii şi să arunce în direcţia sa cu diferite obiecte şi cu pungi de seminţe, una lovindu-l în plină figură, moment în care a intrat în maşină.

Becali a plecat apoi de la stadion, calea maşinii sale fiind deschisă de bodyguarzii care au plecat pe jos.

Incidentele de la final se înscriu în climatul tensionat în care s-a desfăşurat şi meciul. În prima repriză jocul a fost întrerupt pentru scurt timp de două ori din cauza obiectelor aruncate în teren din galeria Universităţii Craiova. De asemenea, jucătorii celor două echipe s-au încăierat în două rânduri, în minutul 20 Josh Mitchell (Universitatea) şi Pawel Golanski (Steaua) fiind eliminaţi după ce s-au lovit reciproc. Tot atunci, spiritele s-au încins din nou în galeria gazdelor, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine, care au evacuat peluza şi au făcut uz de gaze lacrimogene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici