Gigi Becali: MApN a introdus clauze aberante în contractul pentru Stadionul Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că MApN a introdus clauze "aberante" în contractul pe care ar urma să-l încheie pentru folosirea stadionului din Bulevardul Ghencea.

267 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: MApN a introdus clauze aberante în contractul pentru Stadionul Steaua

Gigi Becali (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt nişte probleme care se pot întâmpla numai în România. Vino că te las să joci, după aia îţi cer 26.000, în loc de 18.000 cât plăteşti pe Naţional Arena. Ăla e de cinci stele şi de 55.000 de locuri, tu ai 27.000 şi nu e de două stele. Dar îţi cer mai mult cu opt mii. Dar eşti obligat să plăteşti acum pentru un joc. După aia eşti obligat să joci 10 jocuri, dacă nu joci plăteşti 500.000 daune, în loc să plăteşti 260.000 pentru alea zece jocuri. Nişte clauze abernate. Te gândeşti, oamenii ăştia au ceva în cap?", a spus Becali, care a fost, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru a-l vizita pe finul său, acţionarul FC Dinamo Cristi Borcea, care a suferit de curând o operaţie pe cord.

Marţi, Gigi Becali declarase, la Sport.ro, că gruparea sa este aproape de a ajunge la o înţelegere cu MApN prin care formaţia antrenată de Ilie Stan să revină să evolueze în meciurile de teren propriu pe arena din Bulevardul Ghencea.

Întrebat dacă este rezolvată problema cu Stadionul Steaua, Becali a răspuns: "Cred că da. Nu vă pot da mai multe detalii. Argăseală şi cu Teia Sponte, ei negociază, ei fac, că eu trebuie să vorbesc direct cu ministrul Gabi Oprea, că eu sunt europarlamentar. Aşa că ei vorbesc la nivelul lor. Dacă nu se realizează mergem imediat la Buzău, n-avem noi stadion la Buzău? Caz de forţă majoră, o demonstrăm! Ne-a promis, avem acte, că am negociat, nu ne-a convenit ce am negociat şi gata! Şi cu o zi înainte putem să anunţăm liga. Noi am luat licenţierea pe stadionul de la Buzău."

Primul meci pe care Steaua ar urma să-l dispute pe Stadionul Steaua ar fi cel cu Astra, programat duminică de la ora 20.30.

Miercuri, subiectul înţelegerii dintre MApN şi Gigi Becali a fost abordat şi de preşedintele Traian Băsescu, care a glumit cu jurnaliştii acreditaţi la Palatul Cotroceni, pe această temă.

"Cu ce vă ocupaţi azi? Şi voi, ca oamenii... Se înţelege Gigi cu MApN?", le-a spus şeful statului, râzând, jurnaliştilor veniţi la Palatul Cotroceni pentru ceremoniile de primire a noilor ambasadori ai Ciprului, Franţei şi Thailandei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici