Gigi Becali: Mircea Sandu mi-a sugerat să îi dau şpagă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, i-a sugerat să îi dea "şpagă" pentru o rezolvare favorabilă "roş-albaştrilor" a cazului "valiza".

153 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Mircea Sandu mi-a sugerat să îi dau şpagă

Gigi Becali: Mircea Sandu mi-a sugerat să îi dau şpagă

"Sandu este duplicitar. Eu puteam să rezolv cazul la Comisia de Apel. Spera să rezolvăm noi doi problema cu depunctarea Stelei, în particular. Chiar a fost la mine în birou şi mi-a sugerat să îi dau şpagă. Nu îmi place să fiu şantajat. Dacă avea talent să mă păcălească poate că i-aş fi dat ce voia", a spus Becali, în emisiunea Contraatac, de la Gsp TV.

Becali a menţionat că îl are "la mână" pe Mircea Sandu, însă nu a dezvăluit mai multe detalii. "Mircea Sandu ce a urmărit? Să-mi dea 2 ani de suspendare, 7 puncte depunctare şi apoi la Apel să mă duc să vorbesc cu el şi să-mi «rezolve» problema. Eu am vorbit cu el, am fost în federaţie cu Vali Argăseală. El mi-a dat semnalul. A spus «Vali, lasă-ne puţin singuri». A plecat din birou, dar eu m-am făcut că nu înţeleg pentru că nu îmi place să fiu şantajat. Eu nu sunt zgârcit, dau la toată lumea, dar nu îmi place să fiu şantajat. Dacă avea talent, ar fi ieşit bine. Eu nu am vrut să spun lucruri d-astea, dar el a început... Să aibă grijă, că nu o să îi fie bine nici lui. Într-un fel, îl am la mână, dar nu cred că o să abuzez de ea", a explicat Becali.

Gigi Becali a declarat, vineri, la întoarcerea din vacanţă, că va încerca să strângă semnăturile necesare pentru a-l demite pe Mircea Sandu, după ce preşedintele CAF, Daniel Florea, a afirmat că şeful FRF a făcut presiuni asupra sa pentru a-l convinge să păstreze sancţiunile dictate împotriva echipei Steaua de Comisiile de Disciplină şi Apel în cazul valizei cu bani de la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici