Gigi Becali: Nu am mai pariat cei 300.000 de euro, am venit cu banii înapoi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu a mai pariat pe victoria echipei sale la Sevilla 300.000 de euro, aşa cum anunţase, şi a adăugat că a venit cu banii înapoi.

3 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Nu am mai pariat cei 300.000 de euro, am venit cu banii înapoi

Gigi Becali: Nu am mai pariat cei 300.000 de euro, am venit cu banii înapoi

"Nu am mai pariat cei 300.000 de euro, mergea să pariezi doar maximum 5.000 de persoană, aşa că am renunţat, am venit cu banii înapoi acasă", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că au sosit cele peste 40 de ceasuri comandate pentru jucători şi staff-ul tehnic ca bonus pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Ceasurile Cartier au costat în total aproximativ 200.000 de euro, a venit comanda, probabil că astăzi (n.r. - miercuri) le voi da jucătorilor", a spus el.

Patronul grupării din Bulevardul Ghencea a adăugat că antrenorul Massimo Pedrazzini nu este în pericol să fie demis după înfrângerea de la Sevilla, scor 1-2, din etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. "De Pedrazzini vorbim numai după finalul turului", a comentat Becali.

Înaintea partidei de la Sevilla, Becali a anunţat că va paria 500.000 de euro pe victoria echipei sale în meciul de marţi. "Pentru că am văzut cota de 10/1, m-am cam supărat, voi pleca cu 500.000 de euro la Sevilla şi îi voi paria pe Steaua. Dacă învinge Steaua, câştig cinci milioane. Asta ca să încurajez şi jucătorii. Cota e uriaşă, ca să anulez acest stres al echipei, de cotă 10/1, le arăt că am încredere şi pariez pe ei. Ori pierd 500.000, ori câştig cinci milioane", a spus Becali luni seară. Ulterior, el a afirmat că va paria la Sevilla doar 300.000 de euro, nu 500.000 cât spusese iniţial, deoarece atât a avut.

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul cu FC Sevilla şi a înregistrat a treia înfrângere din tot atâtea partide în grupa H a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici