Gigi Becali promite câte 5.000 de euro pentru fiecare gol al Stelei în meciul cu Rapid

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că fiecare marcator al formaţiei pregătite de Laurenţiu Reghecampf în partida cu Rapid, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, va fi recompensat cu câte 5.000 de euro.

281 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali promite câte 5.000 de euro pentru fiecare gol al Stelei în meciul cu Rapid

Gigi Becali promite câte 5.000 de euro pentru fiecare gol al Stelei în meciul cu Rapid (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

"La Giuleşti, fiii căpitanului Grant, ai lui MM, ăia sunt cuminţi... Nenorocit, în loc să fiu acum în post, eu îi aţâţ pe duşmani în continuare. Vreau adrenalină, pentru că nu mai am adrenalină la fotbal. Golul patru - cinci mii, golul cinci - 10.000, golul şase - 15.000. Tănase, Chipciu şi Rusescu dacă vor bani, să marcheze goluri. Cu Rapid nu le dau atâţia bani, că s-ar putea să îmi ia 20.000, le dau numai 5.000 de gol. La Rapid e uşor de dat, la Dinamo nu poţi să le dai mai mult de două-trei goluri. La fiii căpitanului Grant, a luat apă corabia. Îmi pare rău de situaţia în care sunt, dar le dăm cinci-şase goluri", a spus Becali.

Partida FC Rapid - FC Steaua, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30.

Pe de altă parte, Gigi Becali speră să fie modificate Legea sponsorizării şi cea a sportului, pentru că astfel ar putea aduce jucători de valoare şi care cer salarii mai mari.

"Nu poţi să iei jucători cu salarii mari. Dacă se schimbă legile sponsorizării şi cea a sportului, atunci pot să iau un jucător şi să îi dau 400.000 de euro fără să fiu nevoit să dau încă 300.000 la stat. Hagi a propus ca 75 la sută să fie contract de imagine şi 25 la sută să fie impozit, aşa mai merge. Atunci poţi să plăteşti 60-70.000 impozit la stat la un salariu de 500.000. Atunci, pot să îi dau lui Chiricheş 6-700.000 salariu. Tătăruşanu a spus că dacă va câştiga la Steaua 4-500.000 nu mai are nevoie să plece în străinătate, că îi place aici cu familia. Tătăruşanu, Bourceanu au zis că nu pleacă în vară", a adăugat Becali.

Gigi Becali a afirmat că în perioada petrecută în Dubai, în februarie, a slăbit patru kilograme şi a menţionat că nu ar putea să trăiască în altă ţară.

"Eu am stat şase zile la Dubai fără familie şi am slăbit de la 77 la 73 de kilograme. Ce dacă aveam toate condiţiile. Dubai e cel mai luxos şi scump loc din lume, nu am văzut aşa ceva, deşi am colindat toată lumea. Nu există loc ca în Dubai, e cea mai mare bogăţie acolo. Nu mă simţeam bine dacă nu aveam fetele", a menţionat Becali.

Finanţatorul stelist a explicat că pentru sezonul următor doreşte să transfere un atacant, însă numai el îşi va da acordul de transfer.

"Toată lumea caută un atacant. Daniel Stanciu are o ambiţie, e disperat, pentru că nu se înţelege cu MM. Oricine poate să propună, trece printr-un filtru, dar atacantul ăsta va fi ales de mine. Nu contează cine îl aduce. MM e consultant, dar eu hotărăsc", a subliniat Becali.

Întrebat dacă îl doreşte pe atacantul echipei Standard Liege, George Ţucudean, Becali a răspuns că nu are nevoie de un nou Mihai Costea.

"Le dau eu 100.000 de euro să-l mai ţină ei acolo. Păi, iau un alt Mihai Costea? Eu nu ştiu cum să scap de ăsta şi mai iau altul? Şi Ţucudean e de la Dinamo", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici