Gigi Becali speră la o victorie cu Lyon

Patronul stelist Gigi Becali a declarat, marţi, înaintea dineului oficial organizat cu prilejul întâlnirii cu Olympique Lyon, că speră ca formaţia antrenată de Marius Lăcătuş să obţină contra francezilor prima victorie pe teren propriu în grupele LC de când a devenit finanţator al grupării.

13 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali speră la o victorie cu Lyon

Gigi Becali speră la o victorie cu Lyon (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit cu francezii şi le-am spus că nu le va mai fi la fel de uşor ca acum doi ani. Steaua a căpătat mai multă experienţă în Liga Campionilor şi nici Lyon nu mai e echipa din urmă cu câţiva ani. Este normal să le convină un meci egal în Ghencea, pentru că ei mizează pe meciul de la Lyon, dar sper ca noi să reuşim să obţinem prima victorie de acasă. În celălalt meci aş prefera să se termine egal său să câştige Bayern. Dacă batem noi astăzi, nu ne mai interesează celelalte rezultate. Să ne ajute Dumnezeu să câştigăm primul meci din Ligă în Ghencea", a declarat Becali.

Preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, spune că va fi mulţumit dacă echipa sa va obţine un rezultat de egalitate în această seară: "Cred că Steaua e o echipă bună şi ne aşteptă un meci foarte greu. Va fi dificil pentru ambele echipe, însă noi ne putem mulţumi şi cu un singur punct. Acest meci este decisiv pentru noi doar în cazul în care vom pierde. Grupa este una foarte echilibrată. Orice echipă are şanse de calificare şi toate sunt cam de aceeaşi valoare. Am vorbit cu Becali despre fotbal, apoi mi-a spus multe şi despre cariera sa politică. Mi-a spus multe lucruri interesante".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, crede că echipa antrenată de Marius Lăcătuş a trecut peste eşecurile înregistrate în Cupa României, cu Sportul Studenţesc, şi în Liga I, cu Oţelul Galaţi. "Cred că putem învinge. Avem încredere în echipă şi s-ar putea spune că acest meci este decisiv pentru noi. Eu cred că băieţii şi-au revenit după evoluţiile slabe din campionat şi Cupa României, iar atmosfera este una foarte bună în vestiar. Este normal să fie aşa înaintea unui meci de Liga campionilor", a declarat Argăseală.

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa astăzi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici