Gigi Becali spune că a fost chemat şi el la DNA, dar se duce numai când vrea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la GspTv, că a primit şi el o citaţie ca martor la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), dar se va prezenta numai când va dori şi nu le va spune nimic procurorilor anticorupţie.

359 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că a fost chemat şi el la DNA, dar se duce numai când vrea

Gigi Becali spune că a fost chemat şi el la DNA, dar se duce numai când vrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

După ce preşedintele CCA, Vasile Avram, a fost audiat miercuri, la DNA, Becali a afirmat că a fost sunat şi el de o persoană de la DNA, însă a crezut că e cineva care râde de el. "N-am auzit că Avram a fost chemat la DNA. Pe mine m-au sunat la telefon, dar am crezut că e un escroc care mă tachinează", a spus Becali la GspTv.

"N-am auzit că Avram a fost chemat la DNA. Pe mine m-au sunat la telefon, dar am crezut că e un escroc care mă tachinează", a spus Becali.

Gigi Becali a admis că a primit o citaţie de la DNA, însă a precizat că nu va da nicio declaraţie procurorilor.

"Eu mă duc când vreau eu, iar dacă vreau nici nu mă duc. Mi-a venit citaţie de martor. Se ştie foarte bine că pe mine mă cheamă degeaba, pentru că eu ce vorbesc cu voi, vorbesc cu voi, ce vorbesc şi ce mă cert, mă cert cu cine mă cert. La niciun procuror şi la niciun DNA, în viaţa mea, nu voi da nicio declaraţie, nu dacă mă cheamă, dacă îmi taie şi capul, eu nu dau declaraţii împotriva oamenilor, eu nu fac rău la nimeni. Chiar dacă e, e posibil să mă duc, nu mâine, ci când vreau eu, că eu sunt Gigi Becali. Le voi scrie atât: «Nu mă mai chemaţi în viaţa voastră, pentru că eu mă trag din familie de Becali, care nu scrie şi nu declară nimic şi, dacă vreţi, daţi-mi o hârtie şi scriu acolo: tot ce fac eu în discuţiile mele publice, îmi place să le fac, glumesc, râd, zic ce vreau eu. Nu vă spun nimic vouă din ce ştiu, nici dacă mă împuşcaţi în cap». Semnez şi plec ca să înţeleagă o dată pentru totdeauna că nu e nevoie să mă cheme la DNA niciodată. Dacă există nereguli în fotbal, niciodată nu se curăţă cu declaraţia lui Becali", a adăugat Becali.

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat agenţiei MEDIAFAX că a fost audiat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) după ce finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat despre el că i s-a propus o sumă de bani din partea unui conducător de club pentru arbitraje favorabile în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici