Gigi Becali spune că Wesley nu este mulţumit de oferta primită

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni TV, că atacantul echipei FC Vaslui Wesley Lopes a refuzat oferta primită, în timp ce impresarul brazilianului, Lucian Marinescu, confirmă că jucătorul este nemulţumit de banii ce ar fi urmat să-i încaseze la Steaua.

204 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că Wesley nu este mulţumit de oferta primită

Wesley Lopes (Imagine: Liviu Chirca/Arhiva Mediafax Foto)

"M-a sunat impresarul lui Wesley, Lucian Marinescu, şi mi-a spus că nu e mulţumit de oferta pe care i-am făcut-o. Nu am de gând să aduc un alt jucător. Nu ne mai interesează. Ori vine Wesley, ori la revedere. Eu nu sunt dezamăgit. Eu îi făcusem o ofertă ce am crezut că nu poate fi refuzată, dar se pare că m-am înşelat. Îi oferisem 300.000 de euro la semnătură şi un salariu de 180.000 pe un an şi jumătate şi prime duble. Dacă el a refuzat, eu ce aş fi putut face? Eu nu credeam că o poate refuza, dar dacă a făcut-o?! O să-l sun personal pe jucător, pentru că se poate că impresarul să nu fie de acord", a spus Becali, la GspTV.

Impresarul Lucian Marinescu a confirmat declaraţiile lui Becali, susţinând că Wesley nu a luat în considerare oferta. "Cu Wesley vorbesc în fiecare zi, chiar azi de dimineaţă am avut ultima discuţie. Nu trebuie să argumentez refuzul lui Wesley. A fost o ofertă pe care domnul Becali a făcut-o, însă jucătorul nu a luat-o în considerare. Sunt şi alte oferte pentru el, dar nu din România. Wesley nu va pleca de la Vaslui decât dacă el şi clubul vor fi de acord", a explicat Marinescu.

Wesley Lopes evoluează la FC Vaslui din 2009, în acest campionat înscriind 13 goluri în 18 etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici