Gigi Becali susţine că Steaua va reveni la primăvară pe stadionul din Bulevardul Ghencea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că gruparea "roş-albastră" va reveni, începând din retur, pe arena din Bulevardul Ghencea, în luarea acestei decizii un rol important avându-l dorinţa jucătorilor.

169 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali susţine că Steaua va reveni la primăvară pe stadionul din Bulevardul Ghencea

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Arena Naţională îţi dă senzaţia de mare echipă, de mare patron. Trebuie totuşi să ţin cont de jucători, de tradiţie. Nu pot să fac tot ce vreau eu, toată lumea zice că acolo e casa Stelei. Trebuie să ţii cont de părerea fanilor, dacă ar fi după mine am rămâne pe Naţional Arena. Ce rost are să mă întorc acum, să plătesc gaze şi curent toată iarna? Ne întoarcem la primăvară", a spus Becali, la GspTV, informează www.prosport.ro.

Pe de altă parte, într-o intervenţie telefonică la DigiSport, Becali a afirmat că din iarnă va renunţa la atacantul Florin Costea şi îl va păstra în lot pe fratele său, Mihai. "Mihai, când e singur, e un băiat cuminte, atunci când e cu Florin e obraznic. Florin n-are nevoie de Mihai ca să facă figurile pe care le face. Vorbeam azi cu cineva şi mă întrebam pe cine ţinem. Chiar dacă toată lumea zice că Florin are calităţi mai mari, eu tot în Mihai am mai mare încredere. Pe Florin îl dau, nu pe Mihai. Din iarnă cred că îi despart pe fraţii Costea. Ei doi stau împreună în cameră şi înjură toată echipa, şi pe mine, şi pe Ilie Stan", a explicat Becali.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la 25 noiembrie, după prezentarea "identităţii vizuale a finalei" Ligii Europa, programată în 9 mai 2012, la Bucureşti, că a stabilit cu şefii de cluburi să se oprească meciurile la finalul lunii februarie în vederea schimbării gazonului de la Arena Naţională.

Steaua a jucat meciurile de pe teren propriu din acest sezon pe mai multe arene din ţară după ce Becali a intrat în conflict cu conducerea MApN din cauza chiriei Stadionului Steaua, pe care finanţatorul o consideră ridicată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici