Gigi Becali: Va fi curăţenie mare la Steaua în iarnă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, după înfrângerea suferită în optimile Cupei României, scor 0-2 cu Unirea Urziceni, că va face curăţenie mare la echipa roş-albastră în pauza competiţională din această iarnă, însă nu a dorit să menţioneze la ce jucători va renunţa.

3 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Va fi curăţenie mare la Steaua în iarnă

Gigi Becali: Va fi curăţenie mare la Steaua în iarnă

"Va fi curăţenie mare. De iarnă, nu de primăvară, dar nu vă spun vouă cine pleacă şi cine vine. Postul lui Lăcătuş nu e în pericol. Voi lua jucători de la Buzău. Ce Buzăul nu ne-a bătut? Îi aduc pe Simion, Tudose, Dino Eze, Liţu, aduc jucătorii mei de acolo. Mai ales că pot lua ce vreau de acolo. Îl aduceam şi pe Bunică, dar a dat un gol în 17 meciuri şi ăla cu Steaua", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a reamintit faptul că nu este interesat de Cupa României. "Moş Nicolae mi-a adus un 2-0 cu Unirea. E mare performanţă că nu am luat trei. Obiectivul nostru ăsta a fost, să nu luăm trei de la Urziceni. Azi (n.r. - vineri) am aflat de rezultat. Asta e, nu mă interesa Cupa. Ce mai aveam nevoie de o competiţie să obosim mai mult? Pentru lucrurile care nu mă interesează, nu mă bat. Nu m-am simţit umilit. Nu m-a deranjat înfrângerea, ci faptul că echipa a doua a Stelei trebuia să bată la Urziceni. Înseamnă că echipa a doua nu are valoare. La cum am fost noi şi am ajuns pe locul 2, la egalitate cu mai multe echipe, trebuie să-i mulţumesc lui Dumnezeu", a afirmat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), meciul susţinut în compania formaţiei Unirea Urziceni, fiind eliminată din Cupa României Timişoreana în faza optimilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici