Gigi Becali: Vin doi jucători străini la Steaua, Iancu va merge la Viitorul

Patronul FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, luni, că va aduce la echipă doi jucători străini, cu care a ajuns deja la o înţelegere privind semnarea contractelor, în timp mijlocaşul Gabriel Iancu va fi cedat grupării FC Viitorul.

430 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Vin doi jucători străini la Steaua, Iancu va merge la Viitorul

Gigi Becali: Vin doi jucători străini la Steaua, Iancu va merge la Viitorul (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Vor mai veni doi jucători pe care i-am negociat deja. Vin sută la sută. Unul este atacant şi unul mijlocaş central. Sunt străini, îi ştie Rădoi, habar n-am cum îi cheamă. Am vorbit astăzi cu Gică (n.r. - Hagi) şi Gică a zis că-l vrea pe Iancu, cred că după meciul ăsta, joi, o să-l dăm pe Iancu la Viitorul. Eu la asta sunt specialist. Nu ştiu altă afacere să fac. Până acum mă pricepeam la oi, acum mă pricep la fotbal şi vreau să câştig milioane din fotbal. Că sunt specialist, sunt as", a declarat Becali, la Digi Sport.

De asemenea, Gigi Becali a afirmat că va transfera şi trei jucători de la echipa slovacă Trencin, pe care Steraua a eliminat-o în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, însă cu condiţia ca formaţia antrenată de Mirel Rădoi să se califcie în grupele Ligii Campionilor. "Mai discutăm încă, dar de data asta depinde de calificarea în grupele ligii, cu trei jucători de la Trencin. Mijlocaşul central şi atacantul şi un alt mijlocaş. Ăia care ne-au marcat golurile, eu nu ştiu cum îi cheamă. Ei au cerut un milion două sute pe unul. Vreau să negociez în bloc pentru toţi trei. Acolo au salarii de 5.000, 4.000, 6.000, până în 10.000", a explicat finanţatorul stelist.

În ceea ce îi priveşte pe Denis Alibec şi William de Amorim, ei vor fi transferaţi de la Astra Giurgiu dacă Steaua va fi sigură de calificarea în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor. "Am zis că îi iau pe Albec şi pe De Amorim după meciul de miercuri. Dar nu oricum. Dacă câştigăm miercuri cu 2-0, atunci eu sunt sigur de calificare, pentru că e greu să ne mai scoată pe noi. Eu mizez pe un 2-0 şi de aceea am spus miercuri. Aşa cred eu că se va întâmpla. Dacă este 1-0, o mai amân o săptămână. O să ne înţelegem şi cu ei", a adăugat Becali.

Steaua va juca prima manşă din turul III preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21.30. Returul este programat în Serbia, la 5 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici