Gigi Becali: Vreau cu Dinamo tactica din meciul cu Arsenal

Gigi Becali a declarat, marţi, că i-a transmis antrenorului Marius Lăcătuş că la derbiul cu Dinamo din etapa a XXXIII-a a Ligii I vrea aceeaşi tactică pe care Steaua a folosit-o în meciul cu Arsenal Londra, scor 0-1, de anul trecut, din grupele Ligii Campionilor.

17 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Vreau cu Dinamo tactica din meciul cu Arsenal

Gigi Becali: Vreau cu Dinamo tactica din meciul cu Arsenal (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă mă mulţumesc cu egal în Ştefan cel Mare? Mă şi îmbăt! I-aş chema şi pe Turcu, Borcea sau Badea, că sunt prieten cu ei, dar nu pot să vină, că le e frică de galerie, că-i bate galeria după aia. Pentru ce să aibă jucătorii mei primă specială, ce nevoie au? Dacă scot un egal, o să aibă 200.000 primă pentru titlu. Dinamoviştii trebuie să şi poată să-şi ia primele lor, ca să baţi Steaua în situaţia asta n-ai cum", a declarat Becali.

"I-am transmis lui Marius (n.r. - Lăcătuş): «Băi Marius, vreau să jucaţi exact aceeaşi tactică ca şi cu Arsenal, meciul ăla îl vreau, tactica aia, consultaţi-vă şi cu Pedrazzini, cum a făcut atunci». Pe două rânduri şi la revedere, pe contraatac, cum a scăpat Iacob, acum o să scape Pepe Moreno, 1-0, pac pe două rânduri, pac 2-0, ăsta cred că va fi deznodământul", a adăugat Becali.

Gigi Becali a afirmat că vrea ca Steaua să nu ia titlul în Ştefan cel Mare, la meciul cu Dinamo, ci mai devreme, la meciul CFR Cluj - Gloria Bistriţa. "1-1 Bistriţa cu CFR şi am luat campionatul, beau apoi şampanie în lojă. Dacă nu, stau cu mâna pe cruce, cu rugăciune. Ce emoţii să am cu Buzăul în ultima etapă? Poate încurca Buzăul pe Steaua în Ghencea vreodată? Ce-i aia ajutat, ce, facem blat? Jucăm corect, respectăm regulamentele. Dar staţi aşa, ce meci cu Dinamo, că o să fiu campion în Gruia, prima dată avem Gruia, apoi Ştefan cel Mare. De ce sunt sigur? În Gruia începe de la 0-0, trebuie să dea CFR Cluj gol să-i bată, am atuuri", a comentat el.

Becali a menţionat că vărul său, fostul impresar Ioan Becali, a cărui firmă are sub contract majoritatea jucătorilor dinamovişti, nu are cum să se implice la meciul Dinamo - Steaua: "Ce să facă Giovanni, ce poate face? S-a spus la meciurile noastre că sunt aranjate? Îmi şi place, pentru că nu-i adevărat şi după meci îşi dau seama că sunt penibili. Ce să facă Giovanni, să le spună la jucători să se dea la o parte? Păi Giovanni aşa îi învaţă pe jucători? Când s-a dus la Dinamo, a fost primul care le-a spus: «Bă, dacă mai faceţi blaturi, sau arbitri, sau astea, vă dau în primire eu»".

Becali a explicat de ce a declarat, luni seară, într-o emisiune televizată, că nu se teme de fanii dinamovişti şi a ameninţat că, dacă vrea, el împreună cu vreo 50-100 de "sportivi de la Steaua Wu-Shu" va bate "galeria aia de papagali" de la Dinamo. "Băusem şi eu, era ziua mea, am avut invitaţi, băusem şampanie, eram cherchelit. Nu trebuia s-o fac, că nu trebuia să-i instig. Primire ostilă? Şi-aşa, cum am avut-o până acum? «Ciobanul, ciobanul, ciobanul», ia să mă duc eu cu 100 de bodyguarzi, să vedem ce mai fac ei cu ciobanul. Nici nu-mi trebuie 100, îmi trebuie 20 cu ei", a spus Becali.

Patronul Stelei a declarat că va spune la finalul campionatului cine vine şi cine pleacă de la echipă. "Vorbim la finalul campionatului. Taher poate să vorbească, treaba lui. Înseamnă că dacă îi vrea pe Rada şi Badea, vă spun eu care este situaţia, vine Răzvan Lucescu la Rapid. Dacă îi vrea pe ei, înseamnă că îl vrea şi pe Surdu, înseamnă că vine Răzvan, gata, m-am prins. La ora asta nu vorbesc de plecări şi veniri, imediat după meciul cu Dinamo, că apoi se speculează, poate, cine ştie, o fi şi cineva de la Dinamo, după aia se spune: face înainte", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici