Gigi Neţoiu, suspendat patru luni şi amendat cu 100.000 de lei

Finanţatorul echipei Dacia Mioveni, Gigi Neţoiu, a fost suspendat vineri de către Comisia de Disciplină a FRF pentru patru luni şi amendat cu suma de 100.000 de lei, ca urmare a declaraţiilor făcute la adresa preşedintelui Consiliului Director al FC Dinamo, Nicolae Badea, informează surse federale.

19 afișări
Imaginea articolului Gigi Neţoiu, suspendat patru luni şi amendat cu 100.000 de lei

Gigi Neţoiu, suspendat patru luni şi amendat cu 100.000 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu a declarat, la mijlocul lunii martie, că preşedintele Consiulului Director al clubului "alb-roşu", Nicolae Badea, a primit un milion de dolari de la finanţatorul stelist Gigi Becali, prin intermediul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, pentru a-i oferi jucătorilor.

Neţoiu a făcut referire la meciul Dinamo-CFR Cluj, scor 1-0, din campionatul trecut, când în presă s-a vehiculat faptul că Becali a oferit dinamoviştilor un milion de dolari pentru a învinge echipa clujeană, cu care Steaua era în luptă pentru locul doi, calificant în Liga Campionilor. În cele din urmă, CFR Cluj a terminat pe locul trei în campionat, din cauza înfrângerii cu Dinamo, iar Steaua a ajuns în grupele Ligii Campionilor.

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină l-a suspendat o lună şi amendat cu 140 de lei pe preşedintele Comitetului Director al clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, după ce acesta a fost tribună la partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici