Gimnasta Larisa Iordache, zisă şi „Piciul”, vrea biletul către Tokyo

  • Prima şi singura participare a Larisei Iordache la Jocurile Olimpice (JO) a fost la Londra, în 2012
  • Larisa nu s-a putut antrena 7 luni din cauza accidentărilor şi a pandemiei
  • Ea a câştigat medalia de bronz pe echipe, la JO din 2012
457 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Larisa Iordache, zisă şi „Piciul”, vrea biletul către Tokyo

„Piciul” vrea biletul către Tokyo

Drumul lung către Tokyo începe când...te opreşti.

Pauza din pandemie a ajutat-o pe Larisa Iordache să îşi găsească drumul înapoi către gimnastică.

După accidentările care încă o chinuie şi luni de zile în care nu a putut să se antreneze, Larisa a venit mai hotărâtă ca niciodată.

Tot o accidentare a împiedicat-o să se califice pentru Jocurile de la Rio, aşa că nu vrea să piardă avionul către Tokyo.

  •  „Pot să zic că sunt eu alta. Sunt mult mai matură. Iau toate lucrurile diferit, le gândesc mult mai bine. Asta ţintesc, calificarea la Jocurile Olimpice. Ar fi genial, pentru că pentru asta intru în fiecare zi în sală. Îmi doresc foarte mult să ajung la Campionatul European, să am o formă foarte bună fizică, cât şi psihică, pentru că mă va ajuta foarte tare asta”, povesteşte gimnasta Larisa Iordache. 

 

  • „Ea avea nevoie foarte mult de recuperare, având o pauză de 6-7 luni de zile în care ea chiar nu a făcut absolut nimic. A stat, pur şi simplu, şi a venit şi pandemia...încă două-trei luni de zile n-a putut să se antreneze. Pentru că concurează doar un singur sportiv pe aparat şi atunci este foarte greu pentru gimnaste să se concentreze şi aşteptăm, şi sperăm, să avem şi spectatori la competiţii, chiar dacă mai puţin. Poate cu pauză între locuri”, antrenoare gimnastică Dinamo Bucureşti, Lăcrămioara Moldovan 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici