Gloria Bistriţa a primit 600.000 de lei de la CJ pentru instalaţia de nocturnă

Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a decis, în cadrul şedinţei ordinare de marţi, să repartizeze clubului Gloria Bistriţa suma de 600.000 de lei, pentru finalizarea lucrărilor la instalaţia de nocturnă, începute anul trecut.

16 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa a primit 600.000 de lei de la CJ pentru instalaţia de nocturnă

Gloria Bistriţa a primit 600.000 de lei de la CJ pentru instalaţia de nocturnă (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Jean Pădureanu a cerut printr-o adresă Consiliului Judeţean, alocarea sumei de 1 milion de lei în baza contractului de asociere semnat în 2005 de clubul pe care îl reprezintă cu instituţia respectivă. Solicitarea sa nu a putut fi aprobată, suma alocată pentru activitatea de sport fiind în 2008 de 700.000 de lei, iar 100.000 de lei au revenit şi altor ramuri sportive cum ar fi handbalul, boxul şi gimnastica.

Anul trecut, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a alocat Clubului Gloria Bistriţa suma de 700.000 de lei, tot pentru lucrări la instalaţia de nocturnă. Din cauza lucrărilor la instalaţia de nocturnă, dar şi la gazon, echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a fost obligată, în returul campionatului, să joace meciurile programate acasă pe terenul echipei Avântul Reghin.

Consilierul judeţean Gheorghe Şanta (PSD), membru în Consiliul Director al Gloriei Bistriţa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că banii alocaţi de CJ sunt insuficienţi pentru finalizarea lucrărilor la instalaţia de nocturnă şi la teren. "Suma este importantă, dar mică pentru investiţiile care se fac acolo", a spus Şanta.

Lucrările la instalaţia de nocturnă au fost estimate la circa 800.000 de euro. Cea mai mare parte din sumă, circa 80 la sută, reprezintă bani publici, atât de la bugetul Consiliului Local Bistriţa, cât şi de la cel Judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici