Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (1-0), partida susţinută, pe teren propriu, în faţa echipei Astra Ploieşti, în runda a XX-a a Ligii I.

23 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti, scor 3-1, în Liga I

Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti, scor 3-1, în Liga I

Pentru gazde au marcat Moraes '32, '78 şi Mihalache '73 (autogol), în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Silva '64.

În minutul 32, atacantul gazdelor Moraes a trimis un şut puternic de la 25 de metri, care s-a oprit în vinclul porţii apărate de Miron.

În minutul 64, atacantul echipei Astra, Diego Silva, a înscris după ce a reluat cu capul, din interiorul careului gazdelor, o centrare venită de pe partea dreaptă.

În minutul 73, la o centrare de pe partea dreaptă a mijlocaşului echipei bistriţene, Hora, mingea a ajuns în interiorul careului oaspeţilor, l-a lovit în picior pe fundaşul Astrei, Mihalache, şi a intrat în poartă.

În minutul, 78, Moraes a dus scorul la 3-1 pentru oaspeţi, după ce a reuşit "dubla" cu o lovitură de cap de la zece metri.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei, 3. Ciucă, 4. V. Năstase (18. Frăsinescu '76), 15. Latovlevici - 6. A. Mureşan - 30. Băjenaru, 2. C. Petre (24. Hora '58), 11. Ze Rui (9. Keita '65) - 7. Coroian, 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Astra: 82. Miron - 4. Mihalache, 5. Rohat, 23. Mendez, 6. Kruchovsky (17. V. Sandu '46) - 18. Strătilă, 16. V. Gheorghe (25. Gusev '81), 8. Seto, 20. A. Stan (7. Paulinho '66) - 19. L. Ganea, 9. D. Silva. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Năstase '39, C. Petre '46, Coroian '87 / V. Sandu '47.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Gero Szabo, Florin Ungureanu - Gheorghe Prodan.

Observatori: Octavian Ştreng, Gheorghe Nedelescu.

Fundaşul echipei din Bistriţa, Frăsinescu a jucat meciul cu numărul 100 în Liga I.

Latovlevici, împrumutat de la FC Timişoara la gruparea bistriţeană în acestă iarnă, a debutat la Gloria Bistriţa.

La partida ce a avut loc pe ninsoare şi pe un frig pătrunzător au asistat aproximativ 1.500 de spectaori, printre care s-au aflat şi 50 de fani ai echipei oaspete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici