Gloria Bistriţa - Atletico Madrid, scor 2-1, în prima manşă a turului trei

Echipa Gloria Bistriţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Atletico Madrid, în prima manşă a turului trei al Cupei UEFA Intertoto, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Atletico Madrid, scor 2-1, în prima manşă a turului trei

Gloria Bistriţa - Atletico Madrid, scor 2-1, în prima manşă a turului trei

Golurile au fost marcate de Zaharia '7 şi Tilincă '39, pentru Gloria, în timp ce Atletico, locul 7 în campionatul Spaniei, a punctat prin Seitaridis '55.

Gloria a deschis scorul în minutul 7, prin Dorel Zaharia. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Tilincă şi a înscris, de la aproximativ 11 metri, de lângă Eller, cu un şut în dreapta portarului Leo Franco.

Bistriţenii au ridicat scorul la 2-0 în minutul 39, când Cosmin Tilincă a scăpat singur cu Franco şi a înscris cu un şut de la 16 metri, tot în dreapta portarului, nemaiputând fi ajuns de Perea.

Atletico Madrid a redus din diferenţă în minutul 55, prin Seitaridis, care a înscris cu un şut de la 30 de metri, mingea lovind transversala şi căzând apoi în poartă.

Meciul retur dintre Gloria şi Atletico va avea loc sâmbătă, 28 iulie, la Madrid. Câştigătoarea dublei manşe se va califica în turul întâi al Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici