Gloria Bistriţa l-a achiziţionat pe Radu Mărginean

Clubul Gloria Bistriţa l-a transferat de la CFR Cluj pe mijlocaşul Radu Mărginean, care a mai evoluat la Bistriţa, în urmă cu două sezoane, fiind împrumutat atunci echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău.

160 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa l-a achiziţionat pe Radu Mărginean

Gloria Bistriţa l-a achiziţionat pe Radu Mărginean (Imagine: Mediafax Foto)

Arădeanul Radu Mărginean a fost pus pe lista de transferuri a formaţiei CFR Cluj încă din iarnă. El a fost readus în vara anului trecut de la Gloria Bistriţa, unde a fost împrumutat, dar nu a apucat să joace sub culorile campioanei în sezonul trecut al Ligii 1.

Contactat telefonic, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a confirmat doar că jucătorul este în atenţia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.
"Neluţu îl vrea la Bistriţa, dar jucătorul mai are o ofertă şi din Germania. Este decizia lui ce va face. Nu pot să spun nimic acum", a declarat sursa citată, care s-a referit la faptul că Mărginean a avut ca opţiune un transfer la FSV Mainz 05, formaţie din liga a doua germană, care l-a vrut şi în iarnă.

Surse din anturajul jucătorului susţin însă că acest transfer nu a mai avut loc, iar Mărginean, acum liber de contract, a fost deja transferat la Gloria Bistriţa.

Tot marţi, clubul Gloria Bistriţa a renunţat la serviciile jucătorilor Cosmin Tilincă, Adrian Nalaţi şi Dan Matei care au fost transferaţi, primii doi, la Pandurii Târgu Jiu, iar ultimul la Unirea Urziceni.

Atacantul Cosmin Tilincă (29 de ani) şi mijlocaşul Adrian Nalaţi (25 de ani) au fost cedaţi grupării Pandurii Târgu Jiu, în timp ce fundaşul Dan Matei (27 de ani) a fost cedat Unirii Urziceni pentru suma de 50.000 de euro plus transferul mijlocaşului Ciprian Petre.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici