Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj, scor 2-0

Echipa Gloria Bistriţa a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj, scor 2-0

Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj, scor 2-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Tilincă '63 şi R. Dobre '67.

Gloria Bistriţa a deschis scorul în minutul 63, prin Cosmin Tilincă. Atacantul gazdelor a profitat de o nesincronizare între portarul belgian Merlier şi doi fundaşi clujeni şi a înscris din apropiere.

Gazdele au majorat diferenţa în minutul 67, când Răzvan Dobre, liber la 11 metri, a marcat cu capul la colţul lung, după o centrare de pe partea stângă.

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 24. D. Matei, 18. Frăsinescu, 25. D. Toma, 15. Fl. Ganea - 2. M. Rus (30. Turcu '68), 14. Achim, 21. Nalaţi (27. Dumitra '60), 16. R. Dobre - 7. Coroian, 29. Negrean (9. Tilincă '46). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Universitea Cluj: 33. Merlier - 6. S. Rădoi, 27. Bilica, 30. Şoltuz, 14. Dancia - 22. Bundea, 26. Edivan, 25. Boudarene, 20. Savu - 10. Goga, 11. Cl. Răducanu (15. Băd '70). Antrenor: Meszaros Alpar.

Cartonaşe galbene: Tilincă '60, Turcu '84 / Şoltuz '37, Edivan '76.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Lucian Dan (central), Eduard Dumitrescu, Ovidiu Maier (asistenţi) şi Laurenţiu Danşa (rezervă). Observatori au fost delegaţi Mircea Călin şi Cornel Sorescu.

Gloria Bistriţa a obţinut prima victorie după trei remize consecutive: 0-0 cu FC Vaslui şi Dacia Mioveni şi 1-1 cu Dinamo Bucureşti.

În minutul 55 al meciului, la Reghin a început să ningă.

La partidă au asistat 1.500 spectatori. Echipa Universitatea Cluj a fost încurajată la Reghin de 300 de suporteri, în timp ce galeria echipei Gloria Bistriţa a fost formată din mai puţin de 20 de persoane.

În repriza a doua, la scorul de 2-0, preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, a rupt un scaun de plastic de la tribuna oficială, după ce l-a lovit cu picioarele, el fiind avertizat de oamenii de ordine să se liniştească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici