Gloria Buzău s-a calificat în semifinalele Cupei României

Echipa Gloria Buzău s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, cu scorul de 3-2 (0-0, 0-0), în urma executării loviturilor de departajare, formaţia Pandurii Târgu Jiu.

34 afișări
Imaginea articolului Gloria Buzău s-a calificat în semifinalele Cupei României

Gloria Buzău s-a calificat în semifinalele Cupei României

La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal 0-0, scor menţinut şi după cele două reprize de prelungiri.

Pentru Gloria Buzău au marcat la penaltiuri: Tudose, Simion şi Dino Eze şi au ratat Filip, Liţu şi Şuleap.

La partidă au asistat selecţionerul Victor Piţurcă, Emil Săndoi, antrenorul naţionalei de tineret şi Eugen Neagoe, fostul tehnician de la Pandurii.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central) Dan Roşu, Radu Ghinguleac (asistenţi) şi Marius Martiş (rezervă).

Observatori au fost Gheorghe Nedelescu şi Florin Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici