Gloria Buzău va juca un meci cu porţile închise

Gruparea Gloria Buzău a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu disputarea unui meci cu porţile închise, în urma incidentelor de la partida cu Poli Iaşi, când mai mulţi spectatori au pătruns pe teren, iar atacantul oaspeţilor Andrei Cristea ar fi fost ameninţat de un fan buzoian.

15 afișări
Imaginea articolului Gloria Buzău va juca un meci cu porţile închise

Gloria Buzău va juca un meci cu porţile închise (Sursa: Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat gruparea buzoiană şi cu o amendă de 30.000 de lei. Cu aceeaşi sumă a fost amendat şi clubul Poli Iaşi, după ce suporterii săi au aruncat cu pietre în teren.

În urma sancţiunii dictate de Comisia de Disciplină, formaţia Gloria Buzău va disputa cu porţile închise partida cu Pandurii Târgu Jiu, programată la 15 martie, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

La finalul partidei dintre Gloria Buzău şi Poli Iaşi, scor 1-1, care a avut loc duminică în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, ieşeanul Homei l-a lovit cu mingea puternic în faţă pe Bicfalvi de la Gloria. Ulterior, buzoianul Tudose a sărit la Homei şi l-a împins, iar între mai mulţi jucători ai celor două echipe a avut loc o altercaţie în urma căreia au fost avertizaţi cu cartonaşe galbene Homei şi Tudose. În busculadă, pe teren au intrat şi câţiva suporteri.

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că jucătorul său Andrei Cristea ar fi fost ameninţat cu pistolul de un personaj din anturajul formaţiei gazdă, iar un masor ar fi fost bătut. Individul respectiv a fost identificat de jandarmi, dar asupra sa nu au fost găsite arme sau alte obiecte periculoase. Voicilă Valentin, de 30 de ani, a fost amendat cu 1.000 de lei şi nu va avea acces pe stadioane timp de 2 ani, pentru faptul că a intrat pe stadion sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici