Gluma anului în fotbal: Dacă Napoli câştigă titlul, este şi al meu. Joacă mai bine fără mine

Un fotbalist transferat de la Napoli în vară susţine că un eventual „lo scudetto” cucerit de trupa de lângă Vezuviu ar fi şi meritul său, pentru că a plecat de la echipă.

469 afișări
Imaginea articolului Gluma anului în fotbal: Dacă Napoli câştigă titlul, este şi al meu. Joacă mai bine fără mine

Gluma anului în fotbal: Dacă Napoli câştigă titlul, este şi al meu. Joacă mai bine fără mine

Echipa de fotbal Napoli a pierdut trei piese grele în vară, pe căpitanul Lorenzo Insigne (ajuns la FC Toronto), pe mijlocaul ofensiv Dries Mertens (acum la Galatasaray) şi pe stâlpul apărării, Koulibaly, dar echipa face senzaţie şi în Liga Campionilor, dar şi în Serie A.

În prima divizie a Italiei, după 12 etape, Napoli are 32 de puncte dintr-un maxim de 36 de puncte. Fără să fi suferit vreun eşec, singura neînvinsă. Iar în Liga Campionilor are maximum de puncte, într-o grupă cu Liverpool, Ajax Amsterdam şi cu Glasgow Rangers.

Transferat la Chelsea astă-vară, stoperul senegalez Kalidou Koulibaly, 31 de ani, a făcut o declaraţie amuzantă.

„Dacă Napoli va câştiga titlu, va fi şi al meu. Este şi meritul meu, pentru că am plecat de la Napoli. Iar echipa joacă mai bine fără mine”, a glumit africanul.

Napoli râvneşte la titlu în Italia de pe vremea lui Diego Maradona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici