Goal: Chivu a dovedit siguranţă în defensivă

Site-ul goal.com a scris că Cristian Chivu a dovedit siguranţă în defensivă deşi a greşit la golul primit de echipa Internazionale Milano în partida terminată la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AS Roma, în etapa a XXV-a a campionatului Italiei.

14 afișări
Imaginea articolului Goal: Chivu a dovedit siguranţă în defensivă

Goal: Chivu a dovedit siguranţă în defensivă

Sursa citată i-a acordat nota 6 internaţionalului român. "Chivu a dovedit siguranţă în defensivă, deşi nu a reuşit să-l blocheze pe Totti la golul Romei. Naiv în final de partidă, atunci când a executat prost o lovitură de colţ în momentul în care echipa sa căuta egalarea", a scris goal.com.

În schimb, agenţia Datasport l-a criticat pe Chivu, notându-l cu 5,5. "A fost imobil la acţiunea de gol a lui Totti şi nu a demonstrat siguranţa cu care ne-a obişnuit", a scris Datasport.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa Internazionale Milano a terminat-o la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AS Roma, în etapa a XXV-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici