Goga: Am dat aceeaşi declaraţie ca la DNA

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Dorin Goga, audiat, miercuri, de Comisia de Apel a FRF, a spus că a dat aceeaşi declaraţie ca la DNA, în cazul "valiza cu bani" de la Cluj.

14 afișări
Imaginea articolului Goga: Am dat aceeaşi declaraţie ca la DNA

Goga: Am dat aceeaşi declaraţie ca la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"Am dat aceeaşi declaraţie pe care am dat-o la DNA. Şi domnul Becali a recunoscut că m-a contactat. Eu mi-am făcut datoria, am anunţat conducerea clubului că am fost contactat şi restul nu mă mai interesează. Nu cred că a fost un caz, a fost o neînţelegere. Cred că ar trebui să li se reducă suspendarea jucătorilor, pentru că ei nu au nicio vină. Luni va fi decizia, vom şti atunci mai multe. Nu cred că Steaua merita să fie depunctată, nicio echipă nu merită să fie depunctată", a afirmat Goga.

Avocatul FC Steaua, Cătălin Ciubotă a menţionat că pentru prima dată s-a făcut o audiere în contradictoriu a persoanelor implicate şi a precizat că Dorin Goga şi-a menţinut declaraţia. De asemenea, Ciubotă a precizat că întrebat dacă este posibil ca Gigi Becali să fi făcut o glumă, Goga a spus că este posibil.

Membrii Comisiei de Apel a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) au amânat, miercuri, luarea unei decizii în cazul "valiza cu bani" de la Cluj pentru ziua de luni, 23 iunie, după ce i-au audiat pe jucătorii Dorin Goga, Petre Marin şi pe preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş.

Echipa Steaua a fost penalizată cu şapte puncte de Comisia de Disciplină a FRF, în urma scandalului "valiza cu bani", de la meciul cu Universitatea Cluj, din ultima etapă a Ligii I, ediţia 2007/2008. De asemenea, finanţatorul Gigi Becali şi preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, au fost suspendaţi timp de doi ani şi li s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeaşi perioadă, precum şi o amendă de 200.000 de lei. Totodată, jucătorii Petre Marin şi Gigel Coman au fost suspendaţi câte şase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici