Gol incredibil în Chile: un portar a înscris din lovitură de poartă

Un portar care a înscris un gol dintr-o lovitură de poartă ar putea stabili un record mondial. Faza incredibilă a avut loc în prima ligă de fotbal din Chile, potrivit CNN.

1131 afișări
Imaginea articolului Gol incredibil în Chile: un portar a înscris din lovitură de poartă

Sursa foto: Twitter

Portarul argentinian Leandro Requena a marcat un gol pentru echipa sa Cobresal în partida cu formaţia Colo-Colo.

În minutul 77, în timp ce echipa sa conducea deja cu 2-0, Requena a executat o lovitură de poartă. Mingea a ajuns în terenul advers, a sărit peste portarul de la Colo-Colo aflat în afara careului şi apoi a intrat în poartă.

Potrivit TNT Sports Chile, golul a fost marcat de la o distanţă de 101 de metri. Dacă va fi recunoscută de Guinness World Records, reuşita va doborî recordul mondial pentru cel mai lung gol din istorie.

Recordul actual este de 96,01 metri, stabilit de Tom King în 2021 în timpul unui meci dintre Newport County şi Cheltenham Town, în a patra ligă din Anglia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici