Goldman Sachs susţine că Brazilia va câştiga Cupa Mondială pe care o va găzdui

Compania de holding bancar Goldman Sachs susţine că reprezentativa Braziliei va câştiga ediţia din acest an a Cupei Mondiale pe care o va găzdui începând cu 12 iunie, după ce va învinge în finală echipa Argentinei cu scorul de 3-1.

93 afișări
Imaginea articolului Goldman Sachs susţine că Brazilia va câştiga Cupa Mondială pe care o va găzdui

Goldman Sachs susţine că Brazilia va câştiga Cupa Mondială pe care o va găzdui (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Predicţiile pentru fiecare meci se bazează pe o analiză regresivă care cuprinde toate meciurile internaţionale, cu excepţia partidelor amicale, începând cu 1960. În total, aproximativ 14.000 de observaţii estimează modelul nostru de coeficient. Ca să fie clar, modelul nostru nu foloseşte informaţii despre calitatea echipelor sau a jucătorilor. Dacă un jucător important al unei echipe se accidentează, acesta nu va afecta predicţia noastră. Toată abordarea studiului este pur statistică", au notat realizatorii previziunii, informează Wall Street Journal.

Dacă Brazilia este favorita principală a competiţiei, Camerun, Japonia şi Honduras au cele mai mici şanse la victoria finală, susţine Goldman Sachs.

Sursa citată menţionează că echipa Angliei are şanse mici să iasă din grupe, având o probabilitatea redusă pentru a învinge reprezentativa statului Costa Rica.

În faza optimilor de finală ar urma să aibă loc partidele: Brazilia - Olanda, scor 3-1; Grecia - Uruguay, scor 1-1, dar europenii ar merge mai departe; Franţa - Iran, scor 1-1, "cocoşii galici" ar avansa în sferturi; Germania - Belgia, scor 2-1; Spania - Croaţia, scor 2-1; Italia - Columbia, scor 1-1, squadra azzura se va califica; Argentina - Ecuador, scor 2-1; Rusia - Portugalia, scor 1-1, ibericii ar accede în sferturi.

În sferturile de finală, Spania va învinge Italia cu scorul de 2-1, Argentina pe Portugalia cu acelaşi scor, Brazilia va trece de Uruguay cu 3-1, iar Franţa va fi eliminată de Germania, după 1-2.

Brazilia va fi prima finalistă, după ce va învinge Germania, scor 2-1, iar Argentina va elimina pe Spania, după 1-1 şi prelungiri.

Finala va fi câştigată de Brazilia, care se va impune cu 3-1 în ultimul act.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici