Golul 400 al lui Raul în viitorul muzeu al fotbalului german

Atacantul spaniol al formaţiei Schalke 04, Raul, a donat viitorului muzeu al fotbalului german tricoul de joc şi balonul cu care a marcat golul cu numărul 400 din cariera sa profesionistă, la 19 februarie, în meciul cu VfL Wolfsburg, a anunţat, marţi, federaţia germană (DFB).

78 afișări
Imaginea articolului Golul 400 al lui Raul în viitorul muzeu al fotbalului german

Golul 400 al lui Raul în viitorul muzeu al fotbalului german (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Raul a decis să ofere golul 400 muzeului fotbalului german şi viitorilor vizitatori. Este un gest foarte frumos la adresa întregului fotbal german. Evident, aceste obiecte vor ocupa un loc de onoare în muzeul care se va deschide în 2014", a declarat directorul general al muzeului, Manuel Neukirchner, într-un comunicat al DFB.

"Trăiesc momente formidabile în Bundesliga şi sunt mândru de afecţiunea şi simpatia fanilor germani", a subliniat jucătorul.

Raul a marcat golul 400 al carierei în etapa a XXII-a din Bundesliga, în victoria, scor 4-0, cu VfL Wolfsburg, acesta fiind al 33-lea său gol pentru Schalke 04, unde a venit în vara anului 2010.

Palmaresul său se împarte astfel: 323 de goluri pentru Real Madrid, unde a debutat la 29 octombrie 1994, 44 pentru echipa Spaniei şi 33 pentru gruparea din Gelsenkirchen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici