Grant îl vrea pe Kaka la Chelsea

Managerul clubului Chelsea, Avram Grant, i-a cerut patronului Roman Abramovici să îl aducă la echipa londoneză pe Kaka de la AC Milan, chiar dacă brazilianul ar costa 145 de milioane de euro, informează Daily Express.

1 afișare
Imaginea articolului Grant îl vrea pe Kaka la Chelsea

Grant îl vrea pe Kaka la Chelsea

"Kaka este cu siguranţă o ţintă pe termen lung şi dacă există vreo şansă ca el să poată fi transferat, Avram va încerca să o facă. Lui Avram îi place foarte mult Kaka. I-a spus lui Abramovici că ar fi o investiţie bună, chiar şi la preţul de 100 de milioane de lire sterline (145 de milioane de euro). Bineînţeles, toate cluburile bogate din lume îl vor pe Kaka, inclusiv Manchester United şi Real Madrid, dar numai Chelsea şi-ar permite cu adevărat o astfel de sumă. AC Milan spune că nu vinde, dar nu se ştie niciodată ce se va întâmpla, dacă Chelsea va face o ofertă foarte bună", a declarat o sursă din cadrul clubului Chelsea.

Gruparea londoneză a mai încercat în două rânduri să îl achiziţioneze pe Kaka, însă AC Milan a refuzat să îl cedeze pe jucător. "Abramovici este singurul patron de club capabil să îi ofere lui Kaka un contract mai bun decât cel de la AC Milan şi care îşi permite o sumă astronomică pentru achiziţionarea brazilianului. Deşi aducerea lui Kaka ar putea costa cu mult peste 100 de milioane de lire sterline, se pare să Abramovici este dispus să facă acest gest pentru Grant", notează Daily Express.

Pe de altă parte, potrivit Daily Mirror, clubul Chelsea este gata să renunţe în iarnă la Frank Lampard, de teamă că loialitatea acestuia faţă de fostul antrenor al formaţiei londoneze, Jose Mourinho, ar putea dezbina echipa. Jurnalul menţionează că gruparea Real Madrid va profita de ruptura dintre Lampard şi clubul englez şi ar putea prezenta o ofertă de 9 milioane de lire sterline pentru mijlocaş, în ianuarie 2008.

Daily Mirror scrie că Lampard a fost, alături de Didier Drogba, "cel mai apropiat aliat" al lui Mourinho în vestiar. În cazul în care nu va pleca în iarnă ce la Chelsea, Frank Lampard îşi va putea cumpăra ultimul an de contract în vara următoare, cu aproximativ 6 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici