Granzii Europei s-au făcut de râs! Bayern Munchen şi Manchester City, înfrângeri drastice

  • Bayern nu mai pierduse un meci din decembrie 2019 (1-2 cu Borussia M'gladbach)
  • Guardiola a condus 686 de meciuri în 13 ani ca antrenor
  • Simeone l-a introdus pe Suarez în min. 70, în locul lui Diego Costa
1026 afișări
Imaginea articolului Granzii Europei s-au făcut de râs! Bayern Munchen şi Manchester City, înfrângeri drastice

Granzii Europei s-au făcut de râs! Bayern Munchen şi Manchester City, înfrângeri drastice

Echipele mari de pe continent s-au salvat cu reveneniri spectaculoase sâmbătă, dar, duminică, granzii s-au făcut de râs.

Campioana Europei, Bayern Munchen, n-a mai fost maşinăria de fotbal care i-a dat 8 goluri Barcelonei în semifinalele Champions League. 

Hoffenheim i-a oprit seria invincibilă şi a pus-o la respect cu 4-1.

Pep Guardiola n-a avut nici el o soartă mai bună în partida cu Leicester care s-a încheiat 2-5. 

Hat-trick-ul lui Jamie Vardy îi va da coşmaruri, după ce Manchester City a devenit prima echipă în toată cariera spaniolului care a încasat cinci goluri într-un meci.

Dacă ar fi fost titular în prima partidă la Atletico Madrid, Luis Suarez ar fi ţintit şi el un hat-trick împotriva Granadei.

Barcelona începe deja să-l regrete, după ce pistolarul uruguayan a dat 2 goluri şi o pasă de gol în doar 20 de minute pe teren, iar echipa s-a impus cu 6-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici