Grecul Giorgios Seitaridis şi-a reziliat contractul cu Atletico Madrid

Fundaşul grec Giorgios Seitaridis şi Atletico Madrid au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractul jucătorului, valabil până pe 30 iunie 2010, a anunţat, miercuri, gruparea spaniolă, informează AFP.

1 afișare

"În acest fel, Seitaridis (27 de ani) este liber să negocieze viitorul său cu alte cluburi interesate", se arată într-un comunicat al clubului Atletico.

Seitaridis, sosit în 2006 la Atletico Madrid, este al doilea jucător care îşi reziliază în acest mod contractul cu gruparea spaniolă, după portughezul Maniche, la începutul acestui luni.

Maniche şi Giorgios Seitaridis au fost temporar excluşi din lot în luna aprilie, ei fiind astfel sancţionaţi deoarece nu au asistat la meciul pe care Atletico l-a disputat, la sfârşitul lunii aprilie, pe stadionul Vicente-Calderon, cu formaţia Sporting Gijon, în campionatul Spaniei. Cei doi jucători, chiar dacă nu au fost convocaţi pentru meciul respectiv, erau obligaţi, conform regulamentului de ordine interioară, să asiste la partida câştigată de formaţia lor cu scorul de 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici