Green le-a cerut scuze englezilor pentru gafa de la meciul cu SUA

Portarul englez Robert Green le-a cerut scuze conaţionalilor săi, duminică, pentru gafa de la meciul cu SUA, scor 1-1, din grupa C a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

13 afișări
Imaginea articolului Green le-a cerut scuze englezilor pentru gafa de la meciul cu SUA

Green le-a cerut scuze englezilor pentru gafa de la meciul cu SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La pauză, le-am cerut scuze coechipierilor mei. Le cer scuze şi celor câteva milioane de persoane de acasă", a spus Green, care a jucat golf împreună cu colegii săi, duminică, în apropiere de cantonamentul din Phokeng.

Robert Green a precizat că îşi doreşte foarte mult să mai fie folosit de selecţionerul Fabio Capello. "Îmi doresc cu disperare să joc. Vreau să disput toate meciurile posibile", a adăugat el, care a refuzat să considere responsabilă pentru "oribila eroare" controversata minge folosită la CM.

Reprezentativa Angliei a remizat, sâmbătă, scor 1-1 (1-1), în faţa echipei Statelor Unite ale Americii în primul meci din Grupa C de la Cupa Mondială din Africa de Sud, disputat pe stadionul Royal Bafokeng din Rustenburg. Golurile au fost marcate de Gerrard '4, pentru Anglia, respectiv Dempsey '40, pentru SUA, fotbalistul american profitând de o eroare a portarului Green, care a scăpat în plasă balonul şutat de la aproximativ 25 de metri.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici