„Greii” de la US Open se pregătesc în cantonamente de milioane în State

  • Djokovic a vândut în 2017 două apartamente din aceeaşi clădire pentru $11 mil.
  • Serena a cumpărat în 2007 un apartament în Paris cu vedere la Turnul Eiffel
  • Djokovic joacă la US Open cu Struff (02:00), Serena, mâine, cu S. Stephens (18:00)
309 afișări
Imaginea articolului „Greii” de la US Open se pregătesc în cantonamente de milioane în State

„Greii” de la US Open se pregătesc în cantonamente de milioane în State

Când vrei să câştigi un Grand Slam, pregătirea ta trebuie să fie la superlativ.

Novak Djokovic nu face legea doar când vine vorba de clasamentul din tenisul masculin. Are mai multe penthouse-uri în New York, oraşul unde se joacă US Open. 

Două dintre apartamentele lui sunt aproape unul lângă altul, în cel mai luxos cartier din oraş. Fiecare este dotat cu piscină, sală de forţă cu spa şi cinema.

De când a devenit mamă, Serena Williams s-a retras în oaza ei din Palm Beach, Florida. 

Domeniul de aproape 3 milioane de dolari se întinde pe jumătate de hectar şi are propria bază de tenis, cinci dormitoare şi un parc mare care înconjoară vila familiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici