Grigoraş: Am cerut conducerii să renunţe la zece jucători

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, joi, la reunirea pentru returul Ligii I, că a solicitat conducerii clubului gorjean să renunţe la serviciile a zece jucători.

34 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Am cerut conducerii să renunţe la zece jucători

Grigoraş: Am cerut conducerii să renunţe la zece jucători (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Eu am înaintat lista cu jucătorii care nu vor mai intra în vederile mele pentru anul 2011, iar în prima săptămână după încheierea campionatului jucătorii au fost anunţaţi. Ceea ce s-a întâmplat până acum cu cei care figurau pe acea listă este doar treaba conducerii. E vorba de 10 jucători şi eu mi-am exprimat argumentele pentru fiecare în parte. Cei din conducere vor hotărî ce şi cum vor face cu aceşti jucători, din momentul în care am înaintat lista a fost problema exclusiv a conducătorilor clubului", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş s-a arătat mulţumit de numărul de jucători care vor rămâne în lot, după renunţarea la cei zece jucători. "Cel puţin ca număr sunt mulţumit de lot. Era oricum un lot foarte bogat, după câte ştiu eu erau la un moment dat vreo 38 de jucători legitimaţi la Pandurii pentru că unii dintre ei erau împrumutaţi la alte echipe. Este important acum ce jucători vor rămâne şi ce vom putea să aducem în condiţiile actuale", a completat Grigoraş.

Formaţia Pandurii are în acest moment în lot 22 de jucători, doi portari, Mingote şi Mutu, şi 20 de jucători de câmp: Matei, Viera, Pintilii, Chiricheş, Chibulcutean, Cardoso, Băcilă, Hidişan, Ciucur, Vranjes, Ilie Iordache, Voiculeţ, Nistor, Orac, Brata, Grecu, Antohi, Adrian Iordache, Apostu şi Stromajer. Dintre aceştia este posibil să se mai renunţe la patru fotbalişti care se aflau pe lista lăsată de antrenorul Petre Grigoraş la plecarea în vacanţă, conducerea clubului refuzând să dea publicităţii lista respectivă, dar precizând că este vorba doar de jucători care au evoluat mai puţin sau deloc în tur.

Din cei 28 de fotbalişti pe care îi avea în lot la finalul primei părţi a campionatului, Pandurii a renunţat deja la şase, respectiv Maksumici, Vranjkovici, Popa, Nasser, Murgan şi Ghindeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici