Grigoraş: Astăzi am fost nişte măscărici

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Sportul Studenţesc, că el şi jucătorii săi au fost "nişte măscărici" şi au primit două goluri "de cascadorii râsului".

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Astăzi am fost nişte măscărici

Grigoraş: Astăzi am fost nişte măscărici (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am pierdut trei puncte foarte mari. Ne aşteptam la un meci foarte greu, dar când ne făceam meciul uşor am luat două goluri de cascadorii râsului. În loc să ne liniştim în privinţa retrogradării, am pierdut şi este foarte greu să ştergem această înfrângere, pentru că vor veni Steaua, Vaslui şi Cluj la noi. Am fost nişte măscărici astăzi. Inclusiv eu, pentru că suntem cu toţii vinovaţi", a spus Grigoraş.

Formaţia Sportul Studenţesc a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, înregistrând astfel a cincea victorie din acest sezon.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tiberiu Bălan '69, '81. Pentru Pandurii a înscris Vranjes, în minutul 11.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici