Grigoraş: Avem o revanşă de luat în faţa celor de la Unirea Alba Iulia

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au de luat o revanşă în partida cu Unirea Alba Iulia după meciul din tur când au pierdut deşi au condus timp de 80 de minute.

39 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Avem o revanşă de luat în faţa celor de la Unirea Alba Iulia

Grigoraş: Avem o revanşă de luat în faţa celor de la Unirea Alba Iulia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Avem o revanşă de luat în faţa celor de la Alba Iulia, după ce în tur am pierdut deşi am condus aproximativ 80 de minute de joc. Acel rezultat ne-a afectat foarte mult moralul şi cred că acum trebuie să ne luăm revanşa. Alba Iulia are mulţi jucători buni precum Cernea, Veljovici, Jovanovici, Bălan sau Rădoi. Totuşi, cel mai mult mă gândesc la modul în care vor evolua jucătorii mei şi nu la ce face adversarul", a afirmat tehnicianul.

Petre Grigoraş consideră că partida cu Unirea Alba Iulia este importantă şi pentru că adversarii se află şi ei în zona retrogradării.

"Am discutat mult cu jucătorii în această săptămână şi am încercat să le mai alin din supărarea cauzată de înfrângerea de la Timişoara. Sper să fi înţeles că punctele din meciul cu Unirea Alba Iulia sunt foarte importante, deoarece acestea contează în primul rând pentru că întâlnim o echipă aflată la fel ca şi noi în zona salvării de la retrogradare. Am auzit că suporterii se aşteaptă să batem cu 7-0, 8-0. Sincer, pe mine m-ar mulţumi şi o victorie la un gol diferenţă, numai să câştigăm. Dacă vom da dovadă de aceeaşi determinare ca în primele două meciuri din retur, sunt convins că vom câştiga duminică. Ne mai trebuie poate un dram de noroc, pentru că atât ne-a lipsit etapa trecută la Timişoara pentru a obţine un rezultat bun", a precizat Grigoraş.

Echipa Poli Iaşi întâlneşte, duminică, de la ora 17.00, pe propriul teren, formaţia Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici