Grigoraş: Când joci contra campioanei României trebuie să fii mulţumit cu un egal

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, la finalul meciului terminat la egalitate, scor 1-1, cu CFR Cluj, în runda a XXVII-a a Ligii I, că este mulţumit de această remiză chiar dacă elevii săi au condus la pauză.

10 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Când joci contra campioanei României trebuie să fii mulţumit cu un egal

Grigoraş: Când joci contra campioanei României trebuie să fii mulţumit cu un egal (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de rezultat. Dacă cineva îmi zicea înainte de meci că vom obţine un egal la Cluj eram mulţumit, dar am păţit şi noi ce a păţit CFR Cluj la Steaua. Oricum diferenţa dintre noi şi echipa din Cluj este mult mai mare decât cea dintre CFR şi Steaua. Când joci contra fostei campioane trebuie să fii mulţumit cu un egal", a spus antrenorul echipei Oţelul Galaţi.

"Noi avem o echipă foarte tânără. Intrarea pe teren a lui Kone în repriza a doua s-a văzut, am spus-o că este cel mai bun atacant din ţară şi poate decide de unul singur soarta unui meci. CFR are mulţi jucători masivi şi în partea secundă a jucat cu baloane în adâncine, mă aşteptam să fim dominaţi. La golul primit de noi a fost şi o greşeală a lui Giurgiu, unul dintre puţini jucători cu experienţă din echipa mea", a punctat Grigoraş.

Tehnicianul a adăugat că prin acest punct obţinut de echipa sa la Cluj, care duce Oţelul la 36 de puncte în clasamentul Ligii I, poate considera echipa sa scăpată de grijile retrogradării în acest sezon: "Cred că prin acest punct am scăpat de la retrogradare, ne bucură acest lucru, dar pentru mine personal nu este un obiectiv care îmi place. Totuşi, ţinând cont de situaţia financiară şi că am pierdut mulţi jucători în vară, este şi acesta un obiectiv minor".

Petre Grigoraş a mai precizat că, în opinia sa, CFR Cluj a avut anul trecut o echipă superioară valoric faţă de cea din acest sezon.

"CFR anul trecut mi s-a părut o echipă mai bună, în acest an îi va fi greu să mai prindă locul întâi. CFR poate să revină în lupta pentru titul, dar acum mai sunt doar trei echipe în acest duel, Unirea, Dinamo şi FC Timişoara", a completat Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici